B’Challenge

Welkom bij B'Challenge kappers

'Wat is de visie van B’ Challenge kappers?,,

B’Challenge is een bedrijf dat steeds uitdagingen aangaat. Wij vinden mensen die bij ons komen belangrijk. Door de salon een ruime opzet te geven, maar met een gering aantal masterstylisten te werken kunnen wij absoluut kwaliteit en rust bieden in deze hectische tijd waarin we leven. Bewust kiest B’Challenge kappers om te investeren in “onze” klanten en minder pr. naar buiten omdat de klant in ons investeert en wij in hun.

''Wat zijn jullie specialiteiten?,,

Wat we veel terug horen van de klanten het stukje rust en aandacht word erg gewaardeerd. Door gemiddeld meer tijd te besteden aan de klant door goed advies te kunnen geven en daardoor simpelweg “mooi”werk te kunnen leveren zowel in kleur,knippen en visagie.

''Wat doet jullie team om de topkwaliteit van B’Challenge te kunnen waarborgen?,,

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is het niet alleen belangrijk om met de juiste haar en kleurproducten te werken maar vooral waar haal je je inspiratie vandaan om je passie te behouden. Dat vinden wij in het brede educatie progamma van Sebastian, Landoll, I.C.O.N en het make-up merk Lookx. Dit geeft ons elk seizoen genoeg input om alles uit ons vak te halen voor onze klanten. Deze trainingen kunnen variëren van binnenland maar ook het buitenland. Daar investeren wij graag in. Vindt u het leuk om meer te weten over de nieuwe collectie trends van haar/make-up en meer dan vertellen wij daar graag over.

''Kan ik solliciteren?,,

Enthousiaste mensen die passie voor dit vak hebben zijn altijd welkom. U kunt een sollicitatiebrief sturen naar ondergenoemde adresgegevens.

''Heeft u advies nodig?,,

Allereerst adviseren wij u altijd om eerst de sfeer van een salon te proeven door een gratis adviesgesprek. Graag nodigen wij u uit om vragen te beantwoorden en natuurlijk advies te kunnen geven over wat voor uw haar het beste is. Wij zijn van mening dat haar op zijn mooist is zoals het geboren word.

''Welke producten werken jullie?,,

Wij werken alleen met professionele merken zoals Sebastian, I.C.O.N. en LooKx. Onder het kopje behandelingen zijn voorbeelden te zien met linken naar de websites van de merken. Hieronder de makers over hun product:

Sebastian

''Creativiteit die al meer dan drie decennia duurt. Fearless styling is niet zomaar een statement, maar style-uniek, onverschrokken koortsachtig Sebastian.''

I.C.O.N

''A commitment to imagination and 3-dimensional care and style. A renewed focus on hair as art. A re:life that embraces the worlds influences and showcases them in packaging, products, practices, collections and in the ever-evolving, shifting perception of beauty. Welcome to I.C.O.N. now..,,

LooKx make-up

''Onze Italiaanse laboratoria creëren zuivere en hightech make-upproducten op basis van natuurlijke en biotechnologische werkstoffen.,,