over B'Challenge Kappers

Berrit Broere

Berrit Broere

Berrit werkt al sinds haar 15e in het kappersvak en heeft haar sporen in de kapperswereld dus zeker al verdiend. Naast het werken als topstyliste heeft zij ook een korte periode in de kappersproductbranche gewerkt voor gerenommeerde merken. Zij kent de kneepjes van het vak als geen ander en is een onderneemster in hart en nieren.

 

Naast B’Challenge Kappers heeft zij in 2014 ook een allesomvattende hammam op de Markt in Prinsenbeek geopend onder de naam Balneae Beauty and Mind. Je kunt in deze salon voor een totaal pakket terecht. Naast een hammam behandeling, kun je hier een heerlijke Oosterse scrub behandeling, massages, sauna, bubbelbad, verschillende gezichtsbehandelingen, Oosterse pedicure en manicure krijgen. Daarna kun je op dezelfde locatie ook je haar laten verzorgen, knippen, kleuren en stylen. Kortom je vindt er een alles in één pakket.

Maak kennis met ons team
Emily

Emily

Hair Stylist

Emily heeft al heel wat jaren ervaring in het kappersvak. Zij is een kei in het kleuren van haren en zal je altijd een professioneel en eerlijk kleuradvies geven. Emily maakt al je verwachtingen op haargebied waar.

Kelsey

Kelsey

Hair Stylist

Kelsey heeft een uitstekende reputatie binnen het kappersvak. Daarnaast houdt zij zich bezig met alle pr-activiteiten voor zowel de kapsalon als de hammam. Een dame waar je rust vindt, die goed kan luisteren en kappersvakwerk aflevert.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent