over B'Challenge Kappers

Berrit

Berrit

Berrit werkt al sinds haar 15e in het kappersvak en heeft haar sporen in de kapperswereld dus zeker al verdiend. Naast het werken als topstyliste heeft zij ook een korte periode in de kappersproductbranche gewerkt voor gerenommeerde merken. Zij kent de kneepjes van het vak als geen ander en is een onderneemster in hart en nieren.

 

Naast B’Challenge Kappers heeft zij in 2014 ook een allesomvattende hammam op de Markt in Prinsenbeek geopend onder de naam Balneae Beauty and Mind. Je kunt in deze salon voor een totaal pakket terecht. Naast een hammam behandeling, kun je hier een heerlijke Oosterse scrub behandeling, massages, sauna, bubbelbad, verschillende gezichtsbehandelingen, Oosterse pedicure en manicure krijgen. Daarna kun je op dezelfde locatie ook je haar laten verzorgen, knippen, kleuren en stylen. Kortom je vindt er een alles in één pakket.

Maak kennis met ons team
Kelsey

Kelsey

Hair Stylist

Kelsey heeft een uitstekende reputatie binnen het kappersvak. Daarnaast houdt zij zich bezig met alle pr-activiteiten voor zowel de kapsalon als de hammam. Een dame waar je rust vindt, die goed kan luisteren en kappersvakwerk aflevert.

Roos

Roos

Hair Stylist

Roos is afgestudeerd aan de kappersacedemie in Rotterdam. Dit is een zeer goede opleiding waarbij je niet alleen het vak wordt geleerd, maar zeker ook een goede mentaliteit en werkhouding mee krijgt. Roos luistert graag naar jouw wensen om zo tot het beste resultaat te komen en jouw verwachtingen waar te maken. Daarnaast is ze een professional in föhnen.

Sharona

Sharona

Hair Stylist

Sharona is allround als kapster inzetbaar. Voor uitdagende en tijdrovende klussen draait zij haar hand niet om, sterker nog; 'kom maar op'. Ze is heel creatief en een specialist op het gebied van kleuren. Heb je een vraag over het verven van je haar, vraag naar Sharona.

Dylan

Dylan

Hairstylist

Dylan is allround op het gebied van kleur en knip technieken. Perfectionisme is één van zijn goede eigenschappen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent